Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

El nou ministre d’Universitats fa enrabiar Arrimadas per haver votat el referèndum de l’1-O

La líder de Cs no ha perdut l’ocasió de criminalitzar l’independentisme i, paradoxalment, creu que votar va suposar “una de les majors il·legalitats contra la democràcia”

Redacció 17/12/2021
Imatge de Twitter: Joan Subirats durant l'1-O

Inés Arrimadas ha criticat el darrer nomenament del Gobierno, és a dir, el nou ministre d’Universitats, Joan Subirats que repren la tasca de Manuel Castells. La líder de Ciudadanos i diputada del Paralment de Catalunya quan es va celebrar el referèndum d’autodeterminació l’1 d’octubre del 2017, ha retret la decisió de Pedro Sánchez i ha aprofitat per criminalitzar l’independentisme.

“Sánchez nomena com a Ministre d’Espanya a algú que va participar i encoratjar una de les majors il·legalitats contra la democràcia i que tenia com a objectiu segregar una part fonamental del nostre país”, ha publicat en una contundent piulada. I no satisfeta, ha afegit: “Aquests senyors no tenen límits morals i són un perill”.

Des del Gobierno, defensen que qui critica el nou ministre d’Universitats, Joan Subirats, per haver votat l’1-O “són persones ancorades en un altre moment de la història d’aquest país”.