Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

El nivell de la caverna mediàtica espanyolista: “El único Rey que irá a ver Jordi Sànchez el diputado es el que tenemos aquí colgado”

El digital Mediterráneo Digital explica així que el Suprem hagi denegat el permís a Jordi Sànchez per a participar en la ronda de contactes amb Felipe VI

Redacció
Redacció 04/06/2019
Jordi Sànchez, diputat de Junts per Catalunya / ACN

De la caverna mediàtica espanyolista n’hem vist de tots colors, però hi ha límits que sorprenen fins i tot ara. És el cas del titular que ha escrit el digital Mediterráneo Digital en relació a la notícia feta pública ahir sobre el fet que el Tribunal Suprem hagi denegat el permís al diputat de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, per a participar en la ronda de contactes amb Felipe VI per la formació del nou Gobierno. “El único Rey que irá a ver Jordi Sànchez el diputado es el que tenemos aquí colgado”, han publicat sense cap mena de vergonya. I,  per si no n’hi hagués prou, han difós el text a la xarxa afegint un “no saldrá de prisión” juntament amb l’emoticona d’una cara pixant-se de riure.

Aquest digital, amb tot, no és l’únic que recentment ha mostrat un nivell periodístic ínfim en relació a Catalunya. El Economista -fundat per impulsors del diari El Mundo- també s’ha mofat de l’exili que enfronta Carles Puigdemont usant una fotografia seva per il·lustrar a Twitter una notícia que assegura que “gairebé la meitat dels estudiants espanyols es plantegen anar a l’estranger” després de la selectivitat.

>

Relacionats