Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

El nét de Tàpies busca novia a Cuatro

Marc: “Allà estava l’home, amb les seves mogudes tirant pintura a la tela”

|

- Publicitat -

El popular programa de Cuatro: First Dates, va rebre ahir un personatge que ha fet corre rius de tinta: Marc, nét d’Antoni Tàpies (Barcelona, 1923-2012). El que ha cridat l’atenció dels mitjans és la manera d’explicar el seu avi i la seva forma de vida. El jove va aparèixer davant les càmeres tatuat i amb estètica punk.

Publicitat

El jove va ser emparellat amb na Sandra, per tal de compartir amb ella un àpat i veure si cupido llençava les seves fletxes. Abans, però, en la seva presentació va declarar un gran desconeixement de l’obra del seu avi. Si bé sabia que era un gran pintor, va ser incapaç de descriure’n l’estil: “no crec que el seu art l’entengui ningú”. “Allà estava l’home, amb les seves mogudes tirant pintura a la tela”. Sandra, en acabat, no va acabar de veure l’atractiu d’en Marc i la cita va acabar sense final feliç.

La premsa també ha destacat la seva estètica punk de Marc, de fet, es va presentar al programa amb una samarreta sense mànigues on s’hi podia llegir: “Generació Anti-Tot”. Una samarreta que conjuga amb el seu pentinat curt de grenyes grogues. Segons s’ha pogut saber, Marc regenta un bar al barri de Sants de Barcelona i toca en un grup d’homenatge a Kortatu. Amb l’herència del seu avi, mort el 2003, va comprar un pis on diu viure tranquil amb el seu gos.

Et pot interessar  Colau confia que l'Ajuntament guanyarà el recurs a la sentència de l'eix verd: "És una guerra judicial sense precedents"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió