Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El misteriós tuit de Manuel Valls que podria insinuar que es presenta a Barcelona

Manuel Valls, exprimer ministre francès, ha publicat aquest matí un misteriós tuit que podria amagar un missatge ocult. Davant la possibilitat que Valls sigui el líder d’una llista transversal unionista […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/09/2018
L'exprimer ministre francès Manuel Valls arriba a la Llotja de Mar de Barcelona / ACN

Manuel Valls, exprimer ministre francès, ha publicat aquest matí un misteriós tuit que podria amagar un missatge ocult. Davant la possibilitat que Valls sigui el líder d’una llista transversal unionista única a les municipals de Barcelona que podria aglutinar PP, PSC i Cs, i que, segons alguns mitjans espanyols, manté una relació amorosa amb Susana Gallardo, hereva de l’imperi farmacèutic Almirall i, per tant, podria tenir més al·licients (a part dels polítics) per a instal·lar-se definitivament a la ciutat comtal, qualsevol paraula o qualsevol declaració pren un significat important.

Així doncs, Valls ha publicat aquest matí una fotografia dels seus peus sobre uns panots, la rajola típica de la capital catalana amb el missatge “Barcelona…”. De seguida les reaccions s’han produït a la xarxa amb respostes de tot tipus.