Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023
Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023

El Ministeri de Defensa reconeix la presència de militars espanyols bevent alcohol a Vilafranca

|

- Publicitat -

[Imatges] Estat de setge: l’exèrcit espanyol es passeja metralleta en mà per Vilafranca

Publicitat

Aquesta va ser la notícia publicada ahir a La República i que va generar la lògica indignació i estupefacció de la ciutadania. També es va poder constatar el silenci en els grans mitjans sobre aquest fet vergonyós i l’aparició d’una allau d’unionistes intentant difamar i desmentir la notícia amb hilarants teories sobre si es tractava d’un comiat de solter o un grup d’amics practicant el joc de Pintball o Airsoft.com. Fins i tot, el diari Sport, en una fita més del desprestigi de la premsa esportiva espanyola, se’n va fer ressò ficant la pota fins al fons.

També, diferents trolls a les xarxes, principalment nacionalistes espanyols, van intoxicar i malparlar de la notícia i sobre aquest mitjà. Una reacció típica fruit de la ràbia i impotència sobre una notícia vergonyant i que torna a dilapidar la imatge d’Espanya, a la qual defensen sense escrúpols.

La notícia de La República ha aconseguit que el ministeri de Defensa es pronunciï

Després de la publicació de la notícia i la seva viralitat, avui ho confirmen diferents mitjans de comunicació i el propi Ministeri de Defensa que obrirà una investigació. El mateix consistori de Vilafranca del Penedès demanarà explicacions per uns fets que es consideren greus i que podrien generar tensions entre la població.

 

 

Publicitat

Més notícies

Opinió