Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El masclisme s’imposa a Ciudadanos: Roldán fora i Carrizosa candidat a la Generalitat

Ho ha decidit el partit en un comunicat fet públic aquesta nit per intentar fer una coalició nacionalista espanyola

Redacció
Redacció 19/08/2020
Pla mitjà de Carlos Carrizosa i Lorena Roldán amb el dit amunt en el ple del Parlament del 7 de febrer del 2020

El Comitè Permanent de Cs ha decidit proposar el Comitè Executiu que el president del seu grup en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, sigui candidat del partit a la Generalitat, i impulsar una “coalició constitucionalista” quan hi hagi eleccions.

La reunió ha estat encapçalada per la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i també han participat la líder a Catalunya, Lorena Roldán, i el propi Carlos Carrizosa, segons un comunicat del partit.

Excuses de mal pagador per fer fora a Roldán

L’objectiu de Cs és que el candidat tingui només càrrec públic a Catalunya, mentre que Roldán és ja portaveu de tot el partit, líder a Catalunya i senadora, i el comunicat constata la confiança del partit en ella.

A més Cs, “com a primer partit de Catalunya i casa comuna del constitucionalisme, intensificarà les converses i contactes amb la resta de formacions constitucionalistes per aconseguir una candidatura conjunta”.

 

Vol així assegurar “que no es perd un sol vot per la convivència i la democràcia i que es pugui guanyar a les urnes a l’aliança entre separatistes”.