Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El Liceu inaugura l’exposició ‘L’ull de la música’

L’exposició L’ull de la música, que es podrà veure del 5 de febrer al 27 de març al Balcó del Foyer del Liceu, reuneix per primera vegada l’obra de vuit […]

Redacció
Redacció 04/02/2019
“Kebyart" de Ricardo Rios

L’exposició L’ull de la música, que es podrà veure del 5 de febrer al 27 de març al Balcó del Foyer del Liceu, reuneix per primera vegada l’obra de vuit fotògrafs que es fixen de forma lliure i original en l’escena musical clàssica. Els fotògrafs són: Josep Molina, Igor Cortadellas, May Zircus, Eva Guillamet, Michal Novak, Ricardo Ríos, Zabet i Martí Artalejo. Comissariats per Clàudia Pagès.

La mostra pretén visibilitzar la cara invisible de la música. Com explica Pagès: “En l’era de la imatge, la música es pot veure de moltes formes diferents: en l’instant irrepetible del concert en directe, en el retrat inspirat del compositor o de l’intèrpret o en visions irreals que expressen els sentiments que produeixen els sons”.

L’exposició, que es podrà veure del 5 de febrer al 27 de març al Balcó del Foyer del Liceu, coincideix amb la primera edició del Barcelona Obertura Spring Festival, el nou festival de música clàssica organitzat pel Liceu, L’Auditori i el Palau de la Música i que pretén convertir Barcelona en destí musical de clàssica.