Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El germà de Messi demana perdó per les desafortunades declaracions sobre el FC Barcelona i Catalunya

“Per a nosaltres, Catalunya és la nostra segona casa”, afirma Matías Messi, per a tot seguit demanar perdó “a tots, especialment els barcelonistes”

Redacció 10/02/2023

El germà de Lionel Messi, Matías Messi, ha demanat perdó públicament després de les desafortunades declaracions que va fer sobre el FC Barcelona, Catalunya i la ciutat de Barcelona, mentre passava l’estona amb el seu fill i amics d’aquest.

La polèmica va despertar-se després que els joves li preguntessin que opinava sobre l’hipotètic retorn de Messi al Barça, assegurant que no tornaran a Barcelona i que, si ho fan, “hauran de fer molta neteja”. També va acusar el president del club, Joan Laporta, de ser un “desagraït” amb Messi, després de tot el que l’argentí els havia donat. “El Barcelona es va començar a conèixer per Messi. No el coneixia ningú. Aleshores que et paguin així…” etzibava Matías, tot afegint que el museu és tot dedicat a Messi i que, quan va anunciar-se la sortida de Lionel del club, la gent hauria d’haver sortit al carrer per exigir que qui marxés fos Laporta. També va deixar anar que “Els catalans són uns traïdors. La meva mare li va dir al Lionel una vegada: ‘T’ho pagaran com a Ronaldinho'”.


Ara, amb la polèmica que aquestes declaracions han provocat, finalment Matías Messi ha sortit a demanar perdó a través del seu compte d’Instagram. A la publicació, matisa que només estava “fent broma” i que de cap manera podria pensar això d’un club com “tan gran” com el Barça i la seva història, “que ens ha donat moltíssim tant a la meva família com al Leo”. “Per a nosaltres, Catalunya és la nostra segona casa”, afirma, per a tot seguit demanar perdó “a tots, especialment els barcelonistes”.

AL seu torn, abans però que les disculpes es fessin públiques, Joan Laporta va referir-se a les declaracions de Matías restant-los importància i assegurant que no afecten “en res” la seva relació personal amb Messi.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Matias Messi (@matu_messi10)