Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El FNC atribueix la polèmica de la reunió de Donec Perficiam als interessos electorals dels “grans partits processistes”

El partit defensa que com a partidaris de la “unitat d’acció independentista” van considerar “oportú” participar-hi

Avatar
Agències 05/12/2020

El Front Nacional de Catalunya (FNC) atribueix la polèmica de la reunió de Donec Perficiam als interessos electorals dels “partits processistes”. La formació ho ha assegurat a través d’un comunicat aquest dissabte, en el qual sosté que ha rebut “falses acusacions” després de la reunió de partits que va tenir lloc el passat dijous. “Vam ser convocats a la reunió pels seus promotors” ha explicat, “com a partidaris de la unitat d’acció independentista vam considerar oportú assistir-hi”. Així doncs, el FNC ha volgut expressar el seu “estupor” davant la “reacció” que ha provocat la seva assistència, utilitzada per “ERC, JxCat i la CUP” com a “munició per a intercanviar un foc creuat de curta volada electoral”.

El FNC ha qualificat “l’espectacle” de “lamentable” titllant-lo també de “baixa qualitat” política i democràtica. També ha acusat els partits en qüestió de “renegar” del resultat del referèndum de l’1-O, tot i ser “ells mateixos” qui van prometre que el resultat “seria vinculant”.