Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

El digital ‘LaRepublica.cat’ estrena canal televisiu coincidint amb el primer aniversari de l’1-O

Neix la TV de la República ACN Barcelona .- El digital ‘LaRepublica.cat’, hereu del ‘directe!cat’, estrenarà coincidint amb l’aniversari del referèndum de l’1 d’Octubre el canal televisiu ‘TV La República’. […]

Avatar
Agències 28/09/2018

Neix la TV de la República

ACN Barcelona .- El digital ‘LaRepublica.cat’, hereu del ‘directe!cat’, estrenarà coincidint amb l’aniversari del referèndum de l’1 d’Octubre el canal televisiu ‘TV La República’. Allotjat a TVlaRepublica.cat, l’espai començarà a emetre continguts (entrevistes, debats i reportatges) setmanalment, i d’entrada se centrarà a “analitzar com està Catalunya” un any després que “el Sí s’imposés clarament al No en el referèndum d’independència”, segons ha informat el mitjà.

Progressivament, el canal anirà incorporant seccions d’altres temàtiques, vinculades o no a temes publicats pel digital d’informació generalista i a l’esportiu LaRepúblicaEsportiva.cat. Èric Bertran conduirà aquesta nova televisió digital, després d’haver presentat durant tres temporades ‘El Matí de la República’ a Ràdio Kanal Barcelona.

Relacionats