Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

El diari La República estrena nova imatge

La República ofereix una nova imatge més atractiva i accessible i aposta per l'actualitat informativa d'arreu dels Països Catalans

|

- Publicitat -

El diari La República (www.larepublica.cat) presentarà una nova imatge aquest dilluns 3 d’abril. La remodelació es fa amb diversos objectius, el primer dels quals és la simplificació de la seva aparença i la seva millor visibilitat, tant en dispositius mòbils com en ordinadors. En aquest sentit, s’ha reordenat el número de seccions i apartats per oferir una lectura més senzilla.

Publicitat

Al mateix temps, aquesta modificació aportarà una major visibilitat a algunes seccions que s’han anat potenciant durant els darrers temps, donant una especial rellevància a l’apartat de les entrevistes que està realitzant el diari de manera periòdica a diverses personalitats d’especial rellevància de la nostra societat.

També cal esmentar l’aposta per l’actualitat informativa d’arreu dels Països Catalans, oferint informació freqüent sobre el País Valencià, les Illes Balears, la Catalunya Nord, Andorra i la Franja de Ponent.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió