Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El diari d’Eduardo Inda obre sucursal a les Balears fent xantatge als empresaris que no el financin

‘Ok Diario’ desembarca a Palma amb un equip format per set extreballadors de la delegació del diari ‘El Mundo’ i també vol implantar-se al Principat

Redacció 14/04/2021

Segons publica ‘El Diari de Balears’ (dB) “alguns empresaris han compromès donacions de doblers” al projecte de posar en marxa una sucursal mallorquina del diari digital espanyolista ‘OKDiario’, que dirigeix Eduardo Inda. Segons aquesta informació Inda “s’hauria reunit amb empresaris illencs i els ha fet saber que els que no posin doblers per a la seva web, rebran atacs des d’aquesta. De fet, hi ha empresaris que li han dit que posaran doblers, però que no volen aparèixer ni com a anunciants”.

‘OK Diario’ prepara el seu aterratge a Mallorca, amb un equip format per set extreballadors de la sucursal d’El Mundo a les Illes Balears i, de moment, instal·larà les seves oficines al centre de Palma. Segons ha pogut saber LaRepública.cat Inda també està fent moviments per implantar-se al Principat i fins i tot es planteja la possibilitat de fer-ho amb una edició en català.