Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El consolat espanyol a Àmsterdam repiula un amic de Valls insultant Torra

El Consulat espanyol a Àmsterdam ha repiulat des del seu perfil oficial de Twitter una publicació de l’escriptor i filòsof francès, Bernard-Henri Lévy. “Quan Torra descriu els catalans que parlen en castellà […]

Redacció
Redacció 11/01/2019
Manuel Valls amb Bernard-Henri Lévy/ Twitter @JuliaTaurinya

El Consulat espanyol a Àmsterdam ha repiulat des del seu perfil oficial de Twitter una publicació de l’escriptor i filòsof francès, Bernard-Henri Lévy. “Quan Torra descriu els catalans que parlen en castellà com bèsties en forma humana i els qualifica de vomitius i els troba un sot a la cadena d’ADN, demostra formar part de la fraternitat d’admiradors de Mussolini i Milosevic”, diu el text escrit pel també amic de l’alcaldable de Ciudadanos a Barcelona, Manuel Valls.

No és el primer cop que Bernard-Henri Lévy insulta el president de la Generalitat a les xarxes socials. Recentment, també ha publicat un altre tuit ple de mentides per carregar contra l’independentisme que no aprova els pressupostos del Gobierno.  “Quim Torra, president de Catalunya, nacionalista autoritari, admirador de Milosevic i Mussolini, bloqueja el pressupost espanyol. El govern socialista, feminista i proeuropeu vol incrementar el salari mínim un 22%. Qui són els amics del poble? Qui són els rendistes de la protesta?”, escriu.