Dimecres, 23 de setembre de 2020 - Edició 790
La República

El comitè tècnic del Govern per a la reactivació validarà i avaluarà les mesures als sectors més afectats per la covid

L’espai presidit per Aragonès assignarà els suports més immediats i reforçarà la protecció social d’urgència

Avatar
Agències 09/05/2020
El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, assisteix a la constitució de la comissió elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social. 8 de maig de 2020. (Horitzontal)

El comitè tècnic del Govern per a la reactivació econòmica i protecció social validarà i avaluarà les mesures a aplicar pels sectors més afectats per la covid-19. Segons ha pogut saber l’ACN, el comitè tècnic es reunirà cada dijous sota la presidència del vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, i la vicepresidència de la consellera d’Empresa, Àngels Chacón. La principal funció del comitè tècnic serà donar suport “immediat” als sectors més afectats, agilitzar la represa de l’activitat i reforçar la protecció social d’urgència. També es recollirà tota la informació “necessària” per la valoració del cost de la crisi i l’avaluació de les mesures adoptades. La primera reunió del comitè tècnic serà el proper 14 de maig.

L’espai treballarà amb línies de treball en dos àmbits: les actuacions d’emergència i les estratègiques. Es treballarà per mobilitzar tot el coneixement i l’anàlisi disponible per establir l'”estratègia compartida”. També es mirarà de reorientar els sectors estratègics de l’economia, validar l’eficàcia de les mesures i l’eficiència en els recursos emprats, així com la protecció social d’urgència a persones i famílies afectades.

 

A banda d’Aragonès i Chacón, formaran part del comitè tècnic el secretari general de la vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Albert Castellanos i els directors generals de Coordinació interdepartamental, Promoció econòmica i Indústria.

Relacionats