Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

El cinisme de Ciudadanos: Volen eleccions malgrat que saben que quedaran fora del Parlament

Martín Blanco veu en una repetició electoral una “oportunitat per al constitucionalisme”

Redacció 16/05/2021
16-05-2021 El diputado de Cs Nacho Martín Blanco. El diputado de Cs Nacho Martín Blanco ha defendido este domingo que una repetición electoral en Catalunya sería una "oportunidad para que el constitucionalismo" salga reforzado, después de que su partido perdiera 30 escaños en los comicios catalanes el 14F. POLITICA @CIUDADANOSCS

El diputat de Cs Nacho Martín Blanco ha defensat aquest diumenge que una repetició electoral a Catalunya seria una “oportunitat perquè el constitucionalisme” surti reforçat, després que el seu partit perdés 30 escons en les eleccions catalanes del 14F.

 

“Una repetició electoral és una oportunitat perquè el constitucionalisme, aquesta vegada sí, surti al carrer”, i per tornar a il·lusionar amb el projecte del partit taronja, ha dit literalment en declaracions als mitjans després de visitar el grup municipal de Cs de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona).

 

A deu dies d’esgotar-se el termini per investir un nou president de la Generalitat i evitar la repetició electoral, ha afirmat que “qualsevol govern que pugui sorgir de la barreja entre Junts, ERC i la CUP serà un desastre per a l’economia catalana i la convivència de Catalunya”.

 

D’altra banda, ha demanat protecció i un calendari de reobertura per al sector de l’oci nocturn, que assegura que està “silenciat” pel Govern i que és l’alternativa a les aglomeracions de persones que s’han vist durant dos caps de setmana a ciutats com Barcelona després de la fi de l’estat d’alarma.

 

També ha reclamat una actitud proactiva i de lideratge del Govern central, “que sembla que només apareix per penjar-se medalles i que no s’arremanga quan s’han de prendre decisions delicades”.