Dijous, 28 d'octubre de 2021 - Edició 1190
La República

El CCN vol que les empreses que van canviar la seu no tinguin representació a les Cambres de Comerç

El pròxim mes de maig hi ha eleccions a les Cambres de Comerç catalanes. El Cercle Català de Negocis ha publicat que impulsa una candidatura conjunta arreu del territori amb […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/01/2019
Jordi Fité i Albert Pont, membres del Cercle Català de Negocis / Marina Bou

El pròxim mes de maig hi ha eleccions a les Cambres de Comerç catalanes. El Cercle Català de Negocis ha publicat que impulsa una candidatura conjunta arreu del territori amb la finalitat de “retornar la representativitat de les Cambres de Comerç a les PIMES, comprometre-les amb la situació política del país, reduir-ne el caràcter presidencialista i fer-ne d’elles veritables catalitzadors del nostre teixit empresarial”.

Però a més, entre els seus objectius és promoure que a les Cambres catalanes “deixin d’operar amb empreses de l’IBEX 35, especialment amb aquelles empreses que hagin traslladat la seva seu fora de Catalunya per motius polítics”. És més, consideren que “no haurien de poder tenir ni representació, ni veu, ni vot en les Cambres catalanes, sinó en les de la seva nova circumscripció”.

Una altra de les seves propostes és “convidar les empreses estrangeres que han invertit a Catalunya al llarg dels darrers anys, a què prenguin part en els òrgans de govern de les Cambres en substitució de les empreses que recentment han traslladat la seva seu fora de Catalunya”.

En aquest fil expliquen detalladament el seu programa: