Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Aquestes són les candidatures que l’ANC dona suport a les Cambres de Comerç de Catalunya

Avui comença la votació per a renovar els plens de 13 CC amb un cens de 682.000 empreses i autònoms

|

- Publicitat -

Avui ha començat el vot per a renovar els plens de les 13 Cambres de Comerç de Catalunya. Les cambres oficials de comerç són entitats públiques orientades a donar suport i guiatge a empreses, autònoms i cooperatives (de treball i de servei) catalanes. Les cambres participen en espais estratègics de l’economia i les infraestructures de Catalunya com fires, ports o consells.

Publicitat

És per això que des de l’Assemblea Nacional Catalana i el Cercle Català de Negocis han promogut candidatures sobiranistes perquè aquesta eina de país comenci a treballar en clau independentista. Així doncs, a partir d’avui, unes 682.000 empreses catalanes estan cridades a votar a les eleccions que se celebraran des d’aquest dijous fins al 7 de maig. En aquests comicis es permetrà per primera vegada el vot electrònic i es prescindeix del vot per correu postal, després que els tribunals anul·lessin un alt percentatge d’aquests vots per frau en les últimes eleccions a la Cambra de Barcelona, del 2010.

Així doncs, es podrà votar a la web de la cambra corresponent des d’aquest dijous fins al 7 de maig; mentre que els col·legis electorals obriran el dia 8 de maig. Els comicis escullen dues terceres parts del plenari de les cambres. Els resultats decidiran qui substituirà Miquel Valls després de 16 anys ocupant la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’ANC i el CCN han posat a disposició un espai web “Tu votes, tu comptes” on expliquen les candidatures a les quals donen suport per a transformar les cambres en entitats “que estiguin al servei de la República i obertes al món”.

Les dues entitats també tenen un canal de Telegram i de Twitter per a explicar i resoldre els dubtes que puguin sorgir a tots aquells que vulguin votar.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial