Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Dimiteix una vicerectora de la UPC per una piulada durant la Diada propícia a ser interpretada com una crida a col·lapsar l’aeroport

El rector li ha acceptat la renúncia per “evitar interpretacions d’una piulada que afectin la institució”

Redacció
Redacció 13/09/2021

La vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Núria Pla, ha dimitit aquest dilluns després que dissabte, durant la Diada, piulés que tenia ganes de “contenidors cremats contenidors i d’aeriport bloquejarat”. El rector de la universitat, Daniel Crespo, li ha acceptat la dimissió, segons ha explicat ell mateix a Twitter. En la seva piulada, Pla deia “Ganes de foc, de contenidors cremats i d’aeroport col·lapsat!!”. Pla ha presentat la dimissió per “evitar que les interpretacions d’una piulada al seu compte personal puguin afectar la institució”.

Crespo li ha acceptat la dimissió tot agraint-li la feina feta durant els últims mesos i el seu “acte de generositat” cap a la universitat. “La UPC és plural, diversa i treballa per a la construcció d’una societat més lliure, democràtica, justa i cohesionada”, ha conclòs Crespo.