Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Desmantellada una nau amb gairebé 1.600 plantes de marihuana a Palamós

Els agents policials han trobat la nau industrial on hi havia les 1.597 plantes de marihuana sense ningú a les instal·lacions i segueixen investigant per detenir-ne els implicats

Avatar
Agències 20/08/2021
Fotomuntatge de les plantes de la nau a l'esquerra i a la dreta de la instal·lació elèctrica que el traficants usaven per a la plantació

La Policia Nacional ha desmantellat una nau industrial a Palamós en la que s’hi cultivaven 1.597 plantes de marihuana. L’entrada i registre es va duu a terme el passat 10 d’agost, després que els agents especialitzats en narcotràfic de la Policia Nacional tinguessin sospites que s’estaria produint droga a dins de la nau.

Quan els policies van arribar es van trobar amb tres plantacions diferents i a ple rendiment, però cap persona a dins que fos la responsable de la droga. Els agents també van comprovar que la llum de les làmpades que s’utilitzen per cultivar la marihuana i de la resta d’aparells necessaris estava punxada i que el desfalc havia estat d’aproximadament 20.000 euros.

Des de la Policia Nacional recorden que aquest tipus d’instal·lacions elèctriques fraudulentes a més de ser un perill pels constants talls de llum que poden provocar i afectar els veïns, també són la causa de sobrecàrregues que es puguin produir a la xarxa de distribució i que generen averies.

Ara, els agents segueixen investigant per intentar trobar els responsables de plantació, detenir-los i fer-los passar a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que és qui porta la causa.