Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Desenes de joves malmeten un vehicle de Mossos que volia aturar una carrera il·legal en un polígon de Llinars

Una concentració de joves es va amuntegar per fer botellada, carreres il·legals, derrapatges i conducció temerària. Els cossos policials van desallotjar l’aglomeració i van imposar 52 sancions d’incompliment de mesures covid-19

Avatar
Agències 05/09/2021

Coincidint amb la festa major de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), centenars de joves s’han concentrat al polígon industrial Llinars Parc per fer botellades, carreres il·legals, derrapatges i conducció temerària amb els seus vehicles. Els Mossos d’Esquadra han estat alertats de la concentració cap a la una de la matinada i hi ha enviat diverses dotacions per desallotjar la multitud. Part dels concentrats ha respost de manera agressiva colpejant un dels cotxes patrulla mobilitzats. Davant d’això, s’ha muntat un dispositiu perimetral a la zona amb antidisturbis, efectius de Seguretat Ciutadana i Trànsit per controlar la mobilitat i desallotjar la zona. L’operatiu ha acabat amb 52 sancions per incomplir les mesures anticovid.

La policia catalana treballa ara en l’anàlisi de les imatges per poder identificar les persones que han colpejat el cotxe policial, que ha quedat malmès de la part posterior, especialment perquè han trencat part del vidre posterior del cotxe. L’agressió al vehicle dels Mossos ha estat difosa a través de les xarxes socials.