Edició 2179

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de juliol del 2024
Edició 2179

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de juliol del 2024

Demanen informació en català a una clínica i els contesten amb insults: “catalanazi”, “covard”, “desgraciat”

|

- Publicitat -

Des dels comptes de les xarxes socials de Mantinc el català, aquest grup d’activistes per la llengua ha explicat el maltractament de la Clínica Ruiz Nadal, un centre de cirurgia plàstica de Palma (Mallorca). Els activistes, que pacíficament promouen l’ús exclusiu del català, han denunciat els insults rebuts per demanar informació en la llengua pròpia del territori a la clínica, ja que tot estava escrit en castellà.

Publicitat

“Catalanazi. El pròxim què serà, rompre els vidres de la clínica? Posar-me a un camp de concentració?”, els va etzibar la persona encarregada de les xarxes socials del centre. Educadament, els activistes han contestat: “Demanar que a una clínica de Balears estigui la informació també en mallorquí és ser nazi? Penjarem arreu de les nostres xarxes socials aquest fet per saber l’opinió de la gent. Moltes gràcies per la teva resposta. Salutacions cordials”.

A partir d’aquí, els de la clínica perden encara més els papers i treuen a passejar tota la seva catalanofòbia: “gran fill de puta” i “puta catalanista mort d’enveja” són alguns dels improperis que li dediquen. I com acostuma a fer la dreta gonella a Mallorca, consideren que algú que reivindica el català “renega de la llengua i la cultura i la substitueix per una merda que res té a veure”, fent evident la seva ignorància.

 

 

Et pot interessar  Nova discriminació lingüística a Palma: una doctora nega l'atenció a un pacient catalanoparlant
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut