Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Custo Dalmau perd els papers davant les accions de denuncia de Salvem l’Empordà i SOS Costa Brava a una botiga de la seva marca

Custo Dalmau sense cap estima al territori El dissenyador de moda Custo Dalmau ha condemnat “l’agressió” que Salvem l’Empordà i SOS Costa Brava han fet aquest divendres a la botiga […]

Avatar
Agències 22/03/2019

Custo Dalmau sense cap estima al territori

El dissenyador de moda Custo Dalmau ha condemnat “l’agressió” que Salvem l’Empordà i SOS Costa Brava han fet aquest divendres a la botiga de la seva marca situada a la plaça del Pi de Barcelona i ha anunciat que ha emprès mesures legals contra aquestes entitats. A més, demanarà l’empara de les conselleres de Justícia i d’Economia de la Generalitat. Membres de les dues plataformes han enganxat a l’aparador de l’establiment un cartell de grans dimensions en què es criticava un projecte urbanístic que es desenvolupa a Sa Guarda, a Cadaqués (Alt Empordà), en què participa el dissenyador. El projecte preveu una urbanització i un hotel de luxe i les dues plataformes s’hi oposen.

 

Dalmau reconeix la seva inversió en aquest macro projecte que destrossa un paratge protegit

Dalmau assegura que participa en el projecte sense desenvolupar-hi cap gestió de direcció, i sense aportar-hi ni el seu nom ni el de la seva marca de roba, un dels seus valors “més preuats”.

Finalment, ha demanat públicament que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, condemnin “públicament les accions i les agressions” de les dues plataformes.


Relacionats