Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

Crits contra la monarquia per rebutjar la presència de la reina Letizia a Lleida

|

- Publicitat -

Un centenar de persones han rebut amb crits contra la monarquia la reina Letizia que aquest dimarts ha participat en un acte de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i de la Fundació Científica de l’Associació al Caixaforum de Lleida.

Publicitat

La presència de la reina espanyola, que ha comptat amb un ampli dispositiu policial, ha estat rebutjada per una multitud de persones. Entre ells, hi havia un grup de persones del grup de suport al raper empresonat Pablo Hasél. Un d’ells, Josep Bustos, ha lamentat que el raper lleidatà segueixi a la presó de Ponent mentre ella “es passeja” pels carrers de Lleida. “No la volem. A Lleida no tenim rei, ni reina, ni monarquia que ens representi”, ha dit.

També hi era la mare del raper, Paloma Duró, que considera “indignant” la presència de la reina mentre el seu fill està a la presó des de fa més d’un any i mig per denunciar “fets objectius” de la monarquia. S’han sentit crits de ‘fora la monarquia espanyola’ o ‘els borbons són uns lladres’ en una banda del carrer, mentre a l’altra banda els simpatitzants de la monarquia cridaven ‘visques’ a la reina.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió