Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Creadors.tv inicia la tornada a l’escola amb contingut audiovisual educatiu i en català

La plataforma pretén aglutinar i promocionar tots els creadors de continguts en català: “El Netflix en català a Internet”

Gerard Sesé 12/09/2020

Creadors.tv és un ambiciós projecte que s’està coent a foc lent. I és del tot comprensible, ja que pretén capgirar el consum dels catalans a les xarxes i Internet fent-los descobrir la gran i variada oferta que hi ha en la nostra llengua i que els mateixos ciutadans dels Països Catalans sovint desconeixen.

Així doncs, la plataforma creadors.tv pretén reunir en una sola web tot el contingut audiovisual en català que hi ha a les xarxes socials més populars (YouTube, Twitch, Instagram, TikTok, Twitter, Facebook…). L’objectiu és crear un entorn on el consumidor pugui buscar i trobar fàcilment el contingut que més l’interessi en català.

Tornar a l’escola amb contingut audiovisual educatiu i en català

La comunitat catalana de creadores i creadors de contingut, Creadors.tv, ha organitzat el pròxim 12 de setembre, una campanya de benvinguda educativa per a totes les edats.

La campanya #AprènAmbCreadors, proposa alternatives educatives que van des de l’adquisició de valors i habilitats mitjançant els videojocs, passant per eines d’edició de directes, fins a aplicacions per aprendre física. Tot un ventall d’activitats per veure amb uns altres ulls l’actual i atípica tornada a l’escola.

Cada dia hi haurà disponible en les diferents plataformes, contingut temàtic divers en català per a fer més lleugera la tornada a l’inici de curs d’aquesta nova normalitat. Amb l’etiqueta #AprènAmbCreadors, es podrà trobar tot el contingut a les nostres Xarxes Socials.

Espai obert als creadors

La plataforma creadors.tv està en constant expansió. Al seu web fan una crida a tots aquells creadors regulars de contingut en català que es posin en contacte per ampliar el seu catàleg d’oferta i tenen un e-mail per a tots aquells que s’hi vulguin afegir: holaquetal@creadors.tv.