Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 24 de maig del 2024
Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 24 de maig del 2024

Creadors.tv inicia la tornada a l’escola amb contingut audiovisual educatiu i en català

|

- Publicitat -

Creadors.tv és un ambiciós projecte que s’està coent a foc lent. I és del tot comprensible, ja que pretén capgirar el consum dels catalans a les xarxes i Internet fent-los descobrir la gran i variada oferta que hi ha en la nostra llengua i que els mateixos ciutadans dels Països Catalans sovint desconeixen.

Publicitat

Així doncs, la plataforma creadors.tv pretén reunir en una sola web tot el contingut audiovisual en català que hi ha a les xarxes socials més populars (YouTube, Twitch, Instagram, TikTok, Twitter, Facebook…). L’objectiu és crear un entorn on el consumidor pugui buscar i trobar fàcilment el contingut que més l’interessi en català.

Tornar a l’escola amb contingut audiovisual educatiu i en català

La comunitat catalana de creadores i creadors de contingut, Creadors.tv, ha organitzat el pròxim 12 de setembre, una campanya de benvinguda educativa per a totes les edats.

La campanya #AprènAmbCreadors, proposa alternatives educatives que van des de l’adquisició de valors i habilitats mitjançant els videojocs, passant per eines d’edició de directes, fins a aplicacions per aprendre física. Tot un ventall d’activitats per veure amb uns altres ulls l’actual i atípica tornada a l’escola.

Cada dia hi haurà disponible en les diferents plataformes, contingut temàtic divers en català per a fer més lleugera la tornada a l’inici de curs d’aquesta nova normalitat. Amb l’etiqueta #AprènAmbCreadors, es podrà trobar tot el contingut a les nostres Xarxes Socials.

Espai obert als creadors

La plataforma creadors.tv està en constant expansió. Al seu web fan una crida a tots aquells creadors regulars de contingut en català que es posin en contacte per ampliar el seu catàleg d’oferta i tenen un e-mail per a tots aquells que s’hi vulguin afegir: holaquetal@creadors.tv.

Et pot interessar  Salvador Illa continua amb el seu objectiu de castellanitzar topònims: primer "Lérida" i ara "Bajo Llobregat"
Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut