Diumenge, 12 de juliol de 2020 - Edició 716
La República

Costa se’n fot de la “jugada mestra” del cònsol espanyol a Munich en un acte sobre Catalunya

“Un centenar llarg de professors i estudiants ja entenen perquè volem la independència”, ha assegurat el vicepresident del Parlament

Redacció
Redacció 06/06/2019
El cònsol espanyol a Munic, Francisco Pascual de la Parte, assenyala el vicepresident del Parlament, Josep Costa/ Twitter @josepcosta

El vicepresident del Parlament, Josep Costa, va anar ahir a la universitat d’Augsburg (Alemanya) per a participar en un acte acadèmic sobre Catalunya. Un acte al qual -segons Costa- es va “autoconvidar” el cònsol espanyol a Munic, Francisco Pascual de la Parte, i on va comparar l’independentisme amb el nazisme.

Una “jugada mestra”, ha escrit el vicepresident del Parlament a Twitter, burlant-se de la reacció que van provocar les paraules del cònsol espanyol entre els assistents: “El ‘diplomàtic’ compara l’independentisme amb el nazisme davant la sorpresa de tothom. Un centenar llarg de professors i estudiants ja entenen perquè volem la independència”, ha dit.

Costa ha compartit també a la xarxa una fotografia on es veu Francisco Pascual de la Parte assenyalant-lo amb hostilitat mentre un altre home intenta calmar-lo. “No deixarem d’explicar el que passa a Catalunya a tot arreu”, ha assegurat, adjuntant el hahstag #SensePor.

Relacionats