Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Continuen les protestes contra la reforma de les pensions a la Catalunya Nord

|

- Publicitat -

La reforma de les pensions del govern francès continua generant malestar i mobilitzacions. Aquest dimarts a la Catalunya Nord s’han mobilitzat els treballadors de l’energia, els ferroviaris i els carters. El servei de correus està aturat a la ciutat de Perpinyà i a diversos municipis veïns des de les cinc de la matinada perquè el punt de distribució, situat a l’avinguda de la Indústria, està bloquejat pels piquets. El carrer on està situat la seu de distribució del servei postal està tallat.

Publicitat

Si bé s’espera una gran jornada de mobilització aquest dijous dia 23 de març, els treballadors de correus i de ferrocarrils estan realitzant accions puntuals per mantenir viva la flama de la protesta.

Segons informa el diari L’Indépendant de Perpinyà, els vaguistes que han bloquejat el servei de correus pertanyen als sindicats CGT, Solidaires i la CNT. El mitjà perpinyanès recull les declaracions del carter Alexandre Pignon, afiliat a la CGT: “Tornem a la vaga. Tot el qua ha passat els darrers dies ha reforçat la nostra determinació”. La intenció dels sindicalistes és mantenir el bloqueig durant tot el dia.

També aquest matí els treballadors ferroviaris s’han concentrat a l’estació de Perpinyà per repartir informació sobre les mobilitzacions.Et pot interessar  Els advocats catalans reconeixen cinc alcaldes de la Catalunya Nord per la seva defensa del català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió