Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

[VÍDEO] Peyu: “Si ningú fot un cop de puny sobre la taula perdrem el públic infantil i juvenil de mitjans en català”

|

- Publicitat -

En el marc de l’acte de lliurament de la 21a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya d’anit el programa ‘El Búnquer’ de Catalunya Ràdio va recollir el guardó al millor programa de ràdio. Un dels seus conductors juntament amb Jair Domínguez i Neus Rossell, el Peyu, va fer un discurs que va ser un crit d’alerta sobre la falta de produccions audiovisuals en català pensades per al públic infantil i juvenil: “si ningú fot un cop de punt sobre la taula el perdrem”. Va afirmar que “jo crec que ens hauríem de preocupar, i deixar de felicitar-nos del bé que ho fem, i començar a pensar que hi ha gent que potser fa deu anys que els hem perdut. Són una canalleta que ara tenen vuit, deu o dotze anys i que estan completament desconnectats dels mitjans de comunicació en català. I això és un problema i és un problema greu, bastant greu. I jo no hi veig gaire solució fins que algú foti un cop de puny sobre la taula”.

Publicitat

Podeu veure aquí part de la intervenció d’en Peyu:

De la gala també en va destacar la intervenció a distància de Miquel Calçada que va enviar un dard a Catalunya Ràdio: “vull saludar els oients de RAC1 i felicitar els que la feu possible. Vull expressar la meva alegria i satisfacció immensa que una ràdio comercial en català com RAC1 és a anys llum de les altres. Tinc sentiments contrastats: estic content per això però em sap greu que no tinguem la competència de la ràdio pública en català. Potser més endavant…”.

Et pot interessar  Un Peyu amb barretina i espardenyes reivindica la cultura catalana als Ondas mentre renya el sector cultural espanyol
Publicitat

Més notícies

Opinió