Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[VÍDEO] Peyu: “Si ningú fot un cop de puny sobre la taula perdrem el públic infantil i juvenil de mitjans en català”

També en la gala dels Premis Ràdio Associació, Miquel Calçada va enviar un dard a Catalunya Ràdio: “estic content de l’èxit de RAC1 però em sap greu que no tinguem la competència de la ràdio pública en català”

Redacció 11/06/2021
L'equip d''El búnquer' en el moment de recollir el guardó en la 21a edició dels Premis Ràdio Associació.

En el marc de l’acte de lliurament de la 21a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya d’anit el programa ‘El Búnquer’ de Catalunya Ràdio va recollir el guardó al millor programa de ràdio. Un dels seus conductors juntament amb Jair Domínguez i Neus Rossell, el Peyu, va fer un discurs que va ser un crit d’alerta sobre la falta de produccions audiovisuals en català pensades per al públic infantil i juvenil: “si ningú fot un cop de punt sobre la taula el perdrem”. Va afirmar que “jo crec que ens hauríem de preocupar, i deixar de felicitar-nos del bé que ho fem, i començar a pensar que hi ha gent que potser fa deu anys que els hem perdut. Són una canalleta que ara tenen vuit, deu o dotze anys i que estan completament desconnectats dels mitjans de comunicació en català. I això és un problema i és un problema greu, bastant greu. I jo no hi veig gaire solució fins que algú foti un cop de puny sobre la taula”.

Podeu veure aquí part de la intervenció d’en Peyu:

De la gala també en va destacar la intervenció a distància de Miquel Calçada que va enviar un dard a Catalunya Ràdio: “vull saludar els oients de RAC1 i felicitar els que la feu possible. Vull expressar la meva alegria i satisfacció immensa que una ràdio comercial en català com RAC1 és a anys llum de les altres. Tinc sentiments contrastats: estic content per això però em sap greu que no tinguem la competència de la ràdio pública en català. Potser més endavant…”.