Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

[Vídeo] La Sexta usa Crónica Global per difamar contra els CDRs i la Generalitat

El periodista de Crónica Global, Carlos Quilez, ha manipulat una notícia, amb informació a mitges i distorsionada, per a La Sexta. La cadena espanyola n’ha fet una peça i tot. […]

Redacció 31/12/2018
Carlos Quilez, Crónica Global

El periodista de Crónica Global, Carlos Quilez, ha manipulat una notícia, amb informació a mitges i distorsionada, per a La Sexta. La cadena espanyola n’ha fet una peça i tot.

Segons el periodista del diari sucursal de El Español a Catalunya, una parella de Mossos d’Esquadra estan ferits de gravetat després que els agents s’estimbessin contra un tall fet pels CDRs a Alcarràs. Però, a més, afegeix que una família també està ferida.

Per començar, els suposats fets no són a Alcarràs sinó a Les Borges Blanques. Els periodistes Arturo Puente i Ana Punsí han pogut contrastar amb els Mossos directament que no hi ha una família ferida tal com afirma Quilez i que, ni de bon tros, els mossos ferits estan en estat greu sinó que tenen unes lesions a les cervicals. També el CDR d’Alcarràs ha desmentit les informacions.

Quilez, però, aprofita aquesta informació esbiaixada per carregar gratuïtament contra la Generalitat, mesclant les càrregues dels policies espanyols de l’1-O.