Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

[Vídeo] Glòria Serra descol·loca Griso: “Hi ha 12 d’octubres pitjors que la manifestació de la Falange”

Duel de periodistes catalanes a un dels feus de la caverna mediàtica espanyola: Antena3. Susanna Griso entrevistava via telèfon Glòria Serra. La presentadora unionista volia saber què havia passat durant […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/11/2018

Duel de periodistes catalanes a un dels feus de la caverna mediàtica espanyola: Antena3. Susanna Griso entrevistava via telèfon Glòria Serra. La presentadora unionista volia saber què havia passat durant la manifestació falangista i franquista del diumenge on Serra havia estat increpada, insultada i, fins i tot, escopida per part dels assistents.

Amb el típic to groc i alarmista, Griso feia preguntes a Serra i, a cada resposta, deixava descol·locada a la nacionalista espanyola. Primer de tot, Serra li assegura que hi ha 12 d’octubres on la gent (manifestants nacionalistes espanyols no necessàriament identificats amb partits d’ultradreta) han tingut comportaments pitjors cap a ella.

Després, Serra recordava que és un comportament molt típic dels partits extremistes radicals espanyols i posava d’exemple quan a Barcelona un càmera de TeleMadrid va ser confós per un de TV3 i Griso hi ficava cullerada dient que també passa a les manifestacions indepednentistes. Llavors, Serra tornava la plantofada dient que és molt més preocupant que Espanya deixi manifestar-se a representants de partits que a França estan prohibits.

Aquí el moment que demostren que les dues tenen sensibilitats molt diferents:

Relacionats