Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

[Vídeo] El Polònia de TV3 s’inspira en el famós heroi Supercat, el guardià del Procés

El programa d’humor Polònia de TV3, produït per Minoria Absoluta, va oferir un gag ahir que acumulava moltes similituds amb el divertit i estrafolari personatge d’humor que va crear aquest […]

Redacció 29/03/2019

El programa d’humor Polònia de TV3, produït per Minoria Absoluta, va oferir un gag ahir que acumulava moltes similituds amb el divertit i estrafolari personatge d’humor que va crear aquest grup comunicatiu fa uns anys, el Supercat, el guardià del Procés.

Un personatge que, amb pressupost 0, va oferir una web-sèrie de 12 capítols i un joc per a Android i que va ser menyspreat per l’star system humorístic català fins que, un cop acabada la sèrie, l’APM li va rendir homenatge col·locant-lo a la secció “el millor dels millors” en la posició número 1 després de demostrar-se que amb la ironia i el doble sentit es pot desmuntar l’unionisme espanyol, tal com es veu en aquest duel amb Paco Marhuenda.

Ahir, el Polònia, que compta amb un pressupost per programa que ronda els 45.000 euros, presentava ‘La Supertieta’ una figura que també apareix als capítols del Supercat, així com la referència inevitable a les croquetes. La manera de presentar el personatge de Minoria Absoluta també és similar a la del Supercat i, fins i tot, hi ha una referència als diaris tal qual va passar amb l’antiheroi català. Aquí un resum d’algunes de les semblances: