Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

[Vídeo] El pare de Mayka Navarro carrega contra la “gentussa” independentista que va criticar-la el 21-D

La periodista Mayka Navarro està molt dolguda perquè el 21-D, quan cobria les protestes a Barcelona pel programa d’Ana Rosa Quintana a Telecinco, alguns manifestants van recriminar-li les mentides sobre […]

Redacció 24/12/2018
El pare de Mayka Navarro

La periodista Mayka Navarro està molt dolguda perquè el 21-D, quan cobria les protestes a Barcelona pel programa d’Ana Rosa Quintana a Telecinco, alguns manifestants van recriminar-li les mentides sobre Catalunya que esbomba la cadena. Així ho va dir, el dia següent, al programa El suplement de Catalunya Ràdio, on va explicar que va rematar-li que la titllessin de feixista.

I avui ha estat el seu pare qui ha sortit en defensa seva. Vestit amb l’armilla taronja de premsa, ha carregat contra la “gentussa aquesta que diu que vol la independència, la democràcia i la llibertat i no tenen collons per aguantar a una periodista que digui la veritat”. I ha continuat indignant-se perquè titllessin la seva filla de feixista: “A tu feixista? Nosaltres que som d’esquerres fins a la medul·la i que el teu avi va estar a la presó per defensar la República a Espanya? Que vinguin a mi a dir-me feixista, que llavors veurem qui és feixista i qui un ximple dels collons”.