Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

[Vídeo] El doblatge espanyol de Doraemon fa cantar el ‘Cara el sol’ a la mare de Nobita

Qui ho havia de dir que la mare de Nobita, el famós preadolescent que té un gat que ve del futur amb una butxaca plena d’invents, era falangista. Aquesta és […]

Gerard Sesé 20/01/2019
La mare de Nobita

Qui ho havia de dir que la mare de Nobita, el famós preadolescent que té un gat que ve del futur amb una butxaca plena d’invents, era falangista.

Aquesta és la broma (o no) que han decidit fer des de l’estudi de doblatge Domusic Tv a Erandio-Biscaia, al País Basc. Pilar Ferrero és qui posa la veu a Tamako Kataoka, més coneguda com la mare del Nobita.

L’episodi va ser emès el passat divendres al vespre al canal Boeing, especialitzat en series i dibuixos per infants de Mediaset. En un moment donat, tal com es pot veure al vídeo, Tamako està cuinant unes verdures a la paella i cantusseja les primeres notes del ‘Cara el sol’, l’himne falangista.

No és la primera vegada que els dobladors espanyols fan una broma similar. També va passar amb el famós i simpàtic personatge de Futurama, el robot Bender, a dos capítols diferents taral·lejava l’himne del PP.