Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

[Vídeo] Catalunya Ràdio ha d’amagar el logo per a fer un reportatge al Valle de los Caídos

El Suplement emet aquest dissabte "L'ombra de Franco"

|

- Publicitat -

L’equip del programa El Suplement de Catalunya ràdio s’ha desplaçat a Madrid per a fer un reportatge al Valle de los Caídos amb motiu de la pretesa exhumació de la mòmia del dictador sanguinari Francisco Franco i el 43è aniversari de la seva mort el passat 20 de novembre.

Publicitat

El reportatge, titulat “L’ombra de Franco”, s’emetrà aquest dissabte de 10 a 11 del matí i s’ha presentat amb un vídeo que no deixa indiferent a ningú: s’hi veu el presentador i periodista Roger Escapa pujant les escalinates que condueixen cap al mausoleu però, abans de seguir, s’atura i amaga l’escumeta del micro que identifica Catalunya Ràdio.

En declaracions a La República, el presentador del Suplement ha explicat que el gest d’amagar el micro té un doble motiu. Per una banda, Escapa explica que el reportatge va començar al Congreso amb Albert Calatrava, delegat de la CCMA a Madrid, i que li va demanar alguna recomanació per anar a visitar la tomba de Franco. “Em va advertir que si anava al Valle de los Caídos, tal com estan els ànims ara mateix, el millor que podia fer era amagar el logotip de la ràdio”.

Escapa, a més, també explica que des del Valle de los Caídos, per l’actualitat política que travessa l’Estat, són molt poc oberts i receptors a l’hora de rebre periodistes i per això també va fer el gest d’embutxacar-se l’escuma groga de Catalunya Ràdio: “si hagués estat Ràdio Euskadi o Andalusia, hauria fet el mateix”.

⚡️ Dictadura, memòria, democràcia

⏰ Dissabte, “L’ombra de Franco” al Suplement pic.twitter.com/dTXXo5EnoE

Et pot interessar  TV3 i Catalunya Ràdio exclouen la CUP del seu pla de cobertura de les eleccions del 28M
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió