Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

[Vídeo] Antena3 barreja els morts dels aiguats a Mallorca amb els independentistes

El grup d’Atresmedia no cessa la seva mesquinesa. A les notícies d’Antena3 s’han atrevit a mesclar independentistes i la catàstrofe dels aiguats a Mallorca que, malauradament, ja té 12 morts […]

Gerard Sesé 11/10/2018

El grup d’Atresmedia no cessa la seva mesquinesa. A les notícies d’Antena3 s’han atrevit a mesclar independentistes i la catàstrofe dels aiguats a Mallorca que, malauradament, ja té 12 morts confirmades.

Resulta que segons el noticiari de la caverna Mallorca no té una Unitat Militar d’Emergències (UME) per culpa dels partits independentistes de les Balears hi van votar en contra. Això, per tant, ha dificultat les tasques de rescat i ajuda amb conseqüències nefastes. Qualsevol excusa és bona per a barrejar morts i independentisme.

Una afirmació falsa

Si bé és cert que els partits sobiranistes de les illes van votar en contra de l’UME, la veritat és que els vots dels partits unionistes van fer que s’aprovés l’abril passat. La qüestió és que el govern del PSOE encara no ha iniciat la implementació de la construcció militar. La realitat va ser aquesta: El Parlament balear va instar a l’abril al Govern a negociar amb el Ministeri de Defensa espanyol per estudiar la possibilitat de crear una base permanent de la UME a les illes. La iniciativa, una proposició no de llei, es va aprovar amb els 37 vots favorables de PP, PSIB, Ciutadans i el diputat Álvaro Gijón. En contra van votar els 11 diputats de Més per Mallorca, Més per Menorca, Xelo Huertas i Montse Seijas, i s’hi van abstenir els 8 parlamentaris de Podem.