Dimarts, 18 de maig de 2021 - Edició 1027
La República

Un mediàtic simpatitzant de Ciudadanos, detingut per pegar la seva exparella

La jutge de Violència contra la Dona de Telde (Gran Canària) ha processat Carlos Navarro, més conegut com “El Yoyas” després del seu pas per la primera edició de ‘Gran […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 14/02/2019
Carlos Navarro donant suport a Cs

La jutge de Violència contra la Dona de Telde (Gran Canària) ha processat Carlos Navarro, més conegut com “El Yoyas” després del seu pas per la primera edició de ‘Gran Hermano’ i que ha estat simpatitzant de manera pública de Ciudadanos. Els motius de la seva detenció ha estat per tres delictes de maltractament habitual a la seva exparella i als fills, dos d’amenaces (una continuada i una altra lleu) i un altre de vexacions injustes. Tal com explica La Vanguardia, la magistrada Virgínia Peña ha donat per conclosa la instrucció de la causa oberta contra Carlos Navarro a principis de 2018.

El cap de llista del partit ultra espanyol DECIDE va ser detingut a Gran Canària per una denúncia presentada contra ell per la seva exparella, la també concursant del mateix programa de Telecinco Fayna Bethencourt, amb qui té dos fills.

La jutge que està a punt de seure al banc dels acusats per violència masclista considera que hi ha indicis racionals que mentre la parella residia a Barcelona, ​​Navarro “va colpejar en diverses ocasions” a Bethencourt, “donant-li cops de puny i puntades de peu”, arribant a posar-li un ull de vellut en una ocasió, i en una altra a amenaçar de clavar-li l’encenedor, a més de vexar-la habitualment amb insults.

La instructora exposa en el seu acte que l’acusat violentava a la seva dona en presència dels dos fills comuns menors d’edat, “que també han estat objecte de contínues vexacions per part del seu pare”. L’acte afegeix que en l’estiu de 2017 la denunciant i els seus dos fills menors es van instal·lar a viure a Gran Canària, on Fayna Bethencourt havia refet la seva vida amb una nova parella.

“Una vegada que l’investigat té coneixement d’aquesta nova relació”, detalla la jutge, “comença a cridar de manera continuada als seus fills per controlar a la seva exdona”. La resolució precisa que, entre el 10 i l’11 de gener de l’any passat, entre trucades sortints, entrants i perdudes, l’acusat va contactar o intentar contactar per telèfon mòbil amb els seus fills en més de 56 ocasions.