Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Laura Rosel entrevista en castellà a Cayetana Álvarez de Toledo

‘El Matí de Catalunya Ràdio’ l’entrevista en castellà de la primera a l’última pregunta tot i que la interlocutora fins i tot hava participat en debats electorals que es feien en català

Redacció 04/06/2021
Laura Rosel acumula diversos episodis vergonyosos que constaten que no és conscient del que representa conduir 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

 

L’exportaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, que va ser elegida diputada d’aquesta formació per la demarcació de Barcelona, entén perfectament el català. De fet fins i tot com a candidata va participar en debats electorals com el de TV3 que es feien en català, encara que ella hi intervingués en castellà. El cas és que tot i això la conductora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, l’ha entrevistada aquest matí en castellà, des de la primera a l’última pregunta. No cal dir que el programa estel·lar de la ràdio nacional ha d’intentar que els col·laboradors i invitats siguin catalanoparlants. Quan això no sigui possible, però, és evident que l’entrevista s’ha de fer en català, més encara si l’interlocutor l’entén, com és aquest cas.  Un nou despropòsit protagonitzat per Laura Rosel que és evident que no és conscient de la responsabilitat que representa conduir el matinal de la ràdio pública del país.

Podeu escoltar l’entrevista en l’enllaç que recull aquest tuit del programa:

https://twitter.com/maticatradio/status/1400736153020649475