Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Jordi Évole recupera el seu ‘follonero’ per intentar destrossar Rufián des de La Vanguardia

Jordi Évole va fer el salt a la fama amb un personatge anomenat ‘follonero’. De la mà d’Andreu Buenafuente, el periodista interrompia el programa des del públic i amb to […]

Gerard Sesé 24/11/2018

Jordi Évole va fer el salt a la fama amb un personatge anomenat ‘follonero’. De la mà d’Andreu Buenafuente, el periodista interrompia el programa des del públic i amb to vehement buscava les pessigolles al presentador o als convidats.

Un personatge que, a Catalunya, encara molta gent recorda i associa amb la cara d’Évole. Però sembla que el ‘follonero’ ha trobat un competidor que li dóna mil voltes i que, segurament, ja ha desbancat Évole del podi. És Gabriel Rufian que amb el seu estil directe i punyent és, actualment, el ‘follonero’ per excel·lència fruit del seu esforç i tarannà inconfusible, tot un mèrit, sense dubte.

Évole ha dedicat un article des de La Vanguardia al diputat català que carrega durament contra el republicà. I ho fa, quasi, de manera gratuïta. I per a destrossar l’independentista tira d’un altre ‘follonero’ il·lustre, José Mourinho.

El periodista de La Sexta assegura que Rufián és un personatge sobreactuat que va posar vermells als seus companys de files, que està pendent de les càmeres i que parteix d’un guió dolent. Un article que, de principi a fi, pretén carregar-se Rufián sense pietat i, fins i tot, preveu que el diputat farà befa de l’article que li dedica.

Però no ha estat així, Rufián, en canvi, ha contestat l’article assegurant que Évole “és un dels millors i més necessaris periodistes d’Espanya”. El també follonero, alemnys, té més classe.