Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

El mitjà ultraunionista Dolça Catalunya es converteix en un cau d’homofòbia contra un Mosso independentista

El mitjà d’extrema dreta vinculat a SCC i Som a Temps i ultra nacionalista espanyol, Dolça Catalunya, ha dedicat un trist article a Albert Donaire, un dels creadors de Mossos […]

Gerard Sesé 25/03/2019
Albert Donaire, en una imatge d'arxiu

El mitjà d’extrema dreta vinculat a SCC i Som a Temps i ultra nacionalista espanyol, Dolça Catalunya, ha dedicat un trist article a Albert Donaire, un dels creadors de Mossos per la Independència, membre del Consell Nacional de l’ANC i activista LGTBI.

El motiu de la peça és, simplement, fer mofa d’una foto penjada a la història d’Instragram del mosso on apareix a la Costa Brava banyant-se i amb un text que afirma que es tracta del “primer bany del 2019”, tot un mèrit, sense dubte, tenint en compte que estem a finals de març.

Però les malicioses i perverses intencions de Dolça Catalunya eren burlar-se del nu (que s’intueix, no pas explícit) de Donaire i exposar-lo amb tota la mala llet als lleons d’ultres dels seus lectors.

El mateix Donaire ha fet una recopilació de tots els insults homòfobs i masclistes que han anat fent els lectors de la barraca informativa unionista. Alguns dels insults com “bujarra”, “maricona”, “naci en remojo”, “gigoló”, “que lo pongan mirando a Rota” o “està esperando el Negro del WhatsApp”.