Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

El comiat de la Família del Super3 fa més palesa la necessitat que la CCMA aposti pels continguts infantils i juvenils

S’anuncia una convocatòria per presentar propostes per al nou projecte de ficció del Super3 però tot apunta que es quedarà curt

Redacció 09/06/2021
Iamtge d'una de les multitudinàries festes del Club Super 3 que s'han fet a l'Estadi Olímpic amb la Família del Super3 de protagonistes.

El dissabte 19 de juny, a les 12.30, la Família del Super3 dirà adeu definitivament als súpers en un programa especial que es podrà veure de manera simultània a TV3 i al canal Super3. La Pati Pla, el Fluski, la Nenúfar, la Matoll i tota la resta s’acomiadaran amb l’emissió de l’últim espectacle que van protagonitzar al Palau Sant Jordi, “L’illa de les tortugues”, que donarà peu a un final al plató on els personatges que han acompanyat diverses generacions diran adeu tot recordant els millors moments dels darrers 15 anys. Un final d’etapa que fa més evident que mai la necessitat que la CCMA reaposti pels continguts infantils i juvenils en els quals havia estat referent. Ningú pot negar que s’ha perdut pistonada i que cal una oferta de qualitat i multiplataforma que faci arribar bons continguts en català adreçats a aquest públic, atès que l’oferta en aquest àmbit, especialment a les xarxes, és fonamentalment en castellà. 

S’anuncia que el comiat de la Família del Super3 coincideix amb la publicació de la convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a la presentació de propostes per a la producció del nou projecte de ficció del Super3. Però cal que l’aposta sigui ferma i dedicar-hi el màxim de recursos econòmics i humans. Es diu que l‘empresa de producció audiovisual que resulti seleccionada en aquesta crida pública haurà de portar a terme un projecte multicanal del Super3 basat en un format i en uns personatges de ficció preestablerts per la CCMA. Aquest nou projecte de ficció serà una de les noves propostes de la nova etapa del Departament d’Infantils de TV3, liderat per Laia Servera, coneguda per la seva trajectòria al capdavant de l'”InfoK”, el multipremiat informatiu infantil del canal Super3. Cal actuar i urgentment amb la màxima ambició.