Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Carles Foguet, fins ara director de Comunicació d’ERC, dirigirà l’estratègia comunicativa del Govern

|

- Publicitat -

Carles A. Foguet ha estat nomenat director general de Comunicació del Govern. Nascut a Olesa de Montserrat l’abril de 1979 ha estat director de Comunicació d’ERC des del 2016, amb responsabilitat sobre les àrees d’imatge, premsa i digital i on ha dirigit l’estratègia comunicativa del partit i la formació de portaveus. Va iniciar la seva carrera professional com a consultor de comunicació estratègica a Xavier Roig i Associats. Ha estat també, entre altres, productor de l’Afers exteriors de TV3, cap de projecte de la campanya “Ara és l’hora” d’Òmnium Cultural i responsable de comunicació de l’Oficina del Tricentenari.

Publicitat

És un dels nomenaments aprovats avui pel consell executiu, alguns dels quals ja s’havien anat anunciant en els últims dies. Vinculats al Departament de Presidència han estat nomenats , Joan Jaume Oms, secretari d’Administració i Funció Pública; Sergi Sabrià Benito, director de l’Oficina del President; Alícia Corral Sola, directora general de Funció Pública; Bernat Costas Castilla, director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament; Núria Espuny Salvador, directora general d’Administració Digital; Eva Ladrón Olivares, directora de Serveis.

Pel que fa al Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori s’han nomenat Ester Manzano Peláez, directora general d’Atenció Ciutadana; Marta Subirà Roca, presidenta del Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i Teresa Prohias Ricart, directora de Serveis. Al Departament d’Empresa i Treball: Albert Castellanos Maduell, secretari d’Empresa i Competitivitat; Natàlia Mas Guix, directora general d’Indústria; Francesc Sutrias Grau, director de l’Agència Catalana del Consum, i Vega Alonso Iglesias, directora de Serveis.

Economia i Hisenda ha fet quatre nomenaments:  Josep Solà Font, director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya; Maria del Carme Alcaraz Molina, directora de Serveis Departament d’Igualtat i Feminismes; Meritxell Benedí Altés, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Neus Pociello i Cayuela, directora executiva de l’Institut Català de les Dones. Per la seva banda al Departament d’Acció Exterior i Transparència, Mercè Crosas Navarro, serà la secretària de Transparència i Govern Oberti Joan Maria Piqué Fernández, director general d’Anàlisi i Planificació Estratègica de l’Acció Exterior, i Javier Eduardo Corominas Frigola, director de Serveis.

A Educació Núria Mora Lorente serà la secretària de Polítiques Educatives; Joan Cuevas Expósito, director general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital; Jean-Marc Segarra Mauri, director general de Centres Públics, i Iolanda M. Aguilar Juncosa, directora de Serveis. Vinculats a Recerca i Universitats: Pilar Sorribas Arenas, directora general de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca, i Daniel Crespo Artiaga, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya. També hi hagut nomenaments al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural: Anna Barnadas López, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat; Anna Sanitjas Olea, directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, i Alba Balcells Barril, directora de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

A Salut, com ja avancàvem ahir, Carmen Cabezas Peña, ha estat nomenada secretària de Salut Pública; Gemma Craywinckel Martí, directora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Yolanda Lejardi Estévez, directora gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) i Josefina Valls Vila, directora de Serveis.

Finalment s’han nomenat els directors de Serveis d’Interior, Drets Socials, Cultura i Justícia. Seran per aquest ordre Carles Manel Macian Villanueva, Xavier Baiget Cantons, Marta Garsaball Pujol i Raquel Sistaré Lanas.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió