Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023
Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023

Caçat mentint un periodista d’OK diario sobre la seva detenció a Venezuela

|

- Publicitat -

El periodista d’OKDiario, Joan Guirado, havia assegurat al seu perfil de Twitter, ara bloquejat per ell mateix, que havia estat retingut i expulsat de Veneçuela.

Publicitat

Afirmava que dimarts va ser expulsat després d’haver estat retingut durant hores pel Servei Bolivarià d’Intel·ligència (Sebin): “Recupero la llibertat (parcial) després d’unes hores retingut pel Sebin de Nicolás Maduro. Estic bé, amb ganes de tornar a casa com més aviat millor. No és una experiència agradable, i menys quan l’únic que estàs fent és fer periodisme”, va escriure Guirado sense aclarir quan marcava del país.

El govern veneçolà ha desmentit categòricament els fets a través del seu el ministre de Comunicació, Jorge Rodríguez, que via Twitter va adjuntar al seu missatge una captura de pantalla on es pot veure el registre de Guirado amb una entrada al país amb visat de turista el 2 de febrer i sortida el 7 del mateix mes i res més.

De fet, periodistes veneçolans, han arribat a denunciar el periodista del diari d’ultradreta d’haver entrat al país llatinoamericà amb visat de turista i no com a periodista. A més, el mateix Guirado ha bloquejat el seu perfil de Twitter a totes aquelles persones que no el segueixen, un fet que podria haver-se produït per evitar crítiques en veure’s descobert.

Publicitat

Més notícies

Opinió