Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

[Àudio] López Alegre diu monstre a Pilar Rahola en directe a Rac1

Joan López Alegre, una de les ments pensants de l’unionisme civil a Catalunya i que ara es presenta com a número dos a les eleccions del 28-A per darrere de […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 01/04/2019
La periodista Pilar Rahola / ACN

Joan López Alegre, una de les ments pensants de l’unionisme civil a Catalunya i que ara es presenta com a número dos a les eleccions del 28-A per darrere de Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit que els amics independentistes de Pilar Rahola i ella mateixa són “els Frankenstein”.

Tot comença en un moment tens de la tertúlia quan Pilar Rahola desmenteix que les paraules de Miquel Iceta puguin ser una declaració d’intencions real i recorda que “no ens van deixar votar quan ho volia el 80% de la població catalana”.

López Alegre, després d’afirmar que no és cert que hi hagi aquest consens majoritari a Catalunya, afirma que la intenció de Pedro Sánchez és o pactar amb Ciudadanos o amb Frankenstein”.

Rhola, ràpidament i mentre Jordi Basté ja parla per canviar de tema, pregunta “els de Frankenstein són els de Ciudadanos?” i López Alegre li respon: “No, són els teus”.

Relacionats