Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

[Àudio] Basté passa comptes amb Andalusia: “Vergonya”

Jordi Basté ha donat un cop de puny sobre la taula i ha carregat contra la classe política andalusa pels constants atacs a Catalunya, durant la recent campanya electoral. Al […]

Aleix Ramirez Morlans 05/12/2018
Jordi Basté, presentador del 'Món a Rac1' / ACN

Jordi Basté ha donat un cop de puny sobre la taula i ha carregat contra la classe política andalusa pels constants atacs a Catalunya, durant la recent campanya electoral. Al seu Davantal del Món a Rac1, el periodista ha confessat sentir “vergonya” per la barra lliure d’atacs.

“On està la classe política per aturar aquest embat contra Catalunya”, s’ha preguntat Basté, que entre altres ha censurat les declaracions de Susana Díaz, on la presidenta de la Junta es lamentava de no haver “parlat més de Catalunya” a la campanya.

El conductor del programa radiofònic també ha criticat com l’alcalde “d’un capital com Sevilla” va dir a Albert Rivera “vete a tu Tierra”; referint-se en to despectiu a l’origen català del líder de Ciudadanos. En aquesta línia; Jordi Basté “no ha volgut imaginar que hagués passat, si aquestes declaracions fossin de Miquel Iceta”.