Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Arrimadas atia més odi contra TV3: “(Per a ells) Llibertat és cremar banderes espanyoles i fer homenatges a etarres”

La campanya de Ciutadans contra TV3 ha agafat més volada després que avui, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, regalés unes de les entrevistes més tenses amb la periodista i […]

Joan Solé
Joan Solé 07/09/2018
Arrimadas, amb Rivera, en una imatge d'arxiu

La campanya de Ciutadans contra TV3 ha agafat més volada després que avui, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, regalés unes de les entrevistes més tenses amb la periodista i presentadora d’Els Matins, Lídia Heredia on ha etzibat que “són un aparell de propaganda separatista”.

Inés Arrimadas, lluny de refredar la polèmica, ha agafat el guant de Rivera per posar-hi cullerada assegurant que la llibertat, per a TV3, és “cremar banderes espanyoles, treure-les dels ajuntaments, fer homenatges a etarres, xiular himnes oficials; esbroncar al Cap de l’Estat en una manifestació contra el terrorisme; omplir els edificis i els espais públics de símbols ideològics”.

El llistat de la cap de l’oposició no acaba aquí, i segueix exposant què interpreta TV3 per llibertat, com “fer escarnis, assenyalar les cases particulars de jutges, fiscals o polítics no separatistes; acusar a la “premsa espanyola de manipuladora”; cremar pneumàtics i tallar les vies de l’AVE”.

A més a més, acusa personatges mediàtics del mitjà català de dir-li “mala puta” o desitjar que “un camió atropelli als jutges del TS”.

Arrimadas clou el seu post denunciant que per a la televisió pública de Catalunya sigui un atac a la llibertat que es treguin llaços o es critiqui TV3: “(Això) És un atac gravíssim i intolerable a la democràcia que no es pot deixar passar”.