Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Compromís registra més de 600 nous militants després de les eleccions

Durant la mateixa compareixença, Joan Ribó va confirmar que es quedaria a l'Ajuntament de València com a cap de l'oposició

|

- Publicitat -

La regidora electa de Compromís per València, Papi Robles, ha explicat que en poc més de 48 hores posteriors a les eleccions del 28 de maig, la formació valencianista ha tingut “una afiliació massiva” que respondria “a un interès grandíssim de la ciutadania per sumar-se al projecte de Compromís per València”. Robles va aprofitar per fer “una crida a totes les persones que comparteixen un projecte progressista a sumar-se al nostre per recuperar la ciutat de València el 2027”.

Publicitat

Sobre l’avenç de la dreta i l’ultradreta, Robles va explicar que “aquests dies estem veient que  molta gent ens ha traslladat que té por. Que estan patint per si els seus drets es veuran vulnerats i també estem veient una gran mobilització de molta gent que s’està sumant al nostre projecte perquè som la garantia dels seus drets. Tota aquesta gent que ens ha traslladat que té por, que tingui la tranquil·litat que Compromís estarem darrere dels seus drets serem aquell element que sempre defensarà els seus drets com sempre ho hem fet amb els més vulnerables. Que estiguin tranquils perquè ara ho farem des de loposició”.

Durant la mateixa compareixença, Joan Ribó va confirmar que es quedaria a l’Ajuntament de València com a cap de l’oposició. Durant la intervenció, Robles, com a portaveu de Compromís a la ciutat, va parlar de les fites aconseguides pel govern liderat per Ribó: “Cap d’aquestes grans fites, reconegudes internacionalment amb les diferents capitalitats, fonamentalment la Capital Verda Europea del 2024, no es poden posar en qüestió.Tenim la ultradreta negacionista a l’hemicicle municipal, amb la qual haurà de pactar sí o sí el Partit Popular, per tant, tots els projectes completats i els que estan en marxa corren seriós perill amb aquells que sortien en campanya amb un martell pneumàtic “.

Et pot interessar  L'Horta Teatre del País Valencià, Premi Nacional d'Arts Escèniques per l'Art i la Joventut del 2023
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial