Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

Complicitat entre Laura Borràs i Ruben Wagensberg per valorar la feina de Puigdemont a l’exterior

La presidenta del Parlament es mostra “contenta” de tenir el diputat d’ERC a la mesa

Àlex Huguet 01/04/2021
La presidenta del Parlament, Laura Borràs, es dirigeix a la primera reunió de la Mesa amb la vicepresidenta de la cambra Anna Caula i els dos secretaris Ruben Wagensberg i Jaume Alonso Cuevillas. Imatge del 16 de març del 2021. Horitzontal.

Moltes vegades, els retrets entre els simpatitzants de Junts i ERC van amb relació a la figura de Carles Puigdemont i la feina que fa des de l’exili per la causa independentista. En aquest sentit, la presidenta del Parlament Laura Borràs i el membre de la mesa Ruben Wagensberg mostren exactament el contrari arran d’una entrevista al diputat d’ERC al diari Vilaweb, on ha remarcat que el president exiliat és “l’actiu” a l’exterior, i no tan sols “un actiu”. Wagensberg també ha instat a “protegir-lo molt” i a fer que l’independentisme sigui conscient de la importància de Puigdemont.

Per la seva banda, Borràs ha agraït “la mirada generosa inclusiva” que es desprèn de l’entrevista de Wagensberg, i s’ha mostrat “contenta” de tenir-lo com a company a la Mesa del Parlament. Sens dubte, un exemple de relació cordial que si tots els membres dels principals partits independentistes de Catalunya en prenguessin nota, les negociacions per la investidura segurament haguessin conclòs.