Dilluns, 19 d'octubre de 2020 - Edició 816
La República

Com és que no es confina la publicitat de les cases d’apostes i de joc en temps de #Covid_19?

Fa dies que el ministre Alberto Garzón va anunciar un control de la publicitat en aquest camp, que a la fi de comptes va ser força menys del que es va inicialment proposar. Ara, senyor ministre, estem en estat d’alerta. Ho prohibim?

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 24/03/2020

Segons totes les dades d’aquests dies, el consum de televisió i d’internet han augmentat com mai i la gent, confinada a casa dies i dies, no para de rebre publicitat d’apostes i de joc, una i una altra vegada en determinats horaris i a les televisions privades, per no parlar d’internet on n’és ple d’ofertes de joc i apostes, d’una manera brutal.

Ministre Garzón, vostè que vé del món de les revoltes, del progressisme i de les protestes, ara té una oportunitat d’or d’implantar el que inicialment volia fer i que li van escapçar: surti ràpidament i digui que es prohibeix aquesta mena de publicitat tan nefasta amb motiu de l’estat d’emergència. Demostrarà que mana i que la seva gestió no són només paraules buides.

Ministre Garzón sap vostè el drama que ja representa el joc i les apostes en les famílies més modestes? Doncs imagini el que pot passar aquests dies amb les virulentes campanyes de publicitat! És una situació gairebé pornogràfica. Estem davant d’una crisi social i econòmica brutal i cal que prohibeixi la publicitat del joc, sí o sí!

Relacionats