Dimarts, 29 de setembre de 2020 - Edició 796
La República

Collboní carrega contra ERC “pel seu doble discurs”

El líder del PSC a Barcelona que “només” és reunirà amb Ada Colau per formar un “govern progressista i d’esquerres que deixi enrere el conflicte”

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 01/06/2019
Jaume Collboní, líder del PSC a Barcelona / Aleix Ramírez

El PSC prepara el terreny per un pacte entre Ada Colau, Jaume Collboní i Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona. A les Jornades del Cercle d’Economia a Sitges, el cap de llista dels socialistes a la capital catalana ha destacat “l’exercici de generositat” de l’exprimer ministre de França.

Collboní ha anunciat que “només” es reunirà amb Barcelona en Comú per intentar formar un govern “d’esquerres i progressista al servei dels ciutadans”. En aquest sentit, el dirigent socialista preveu “bones perspectives econòmiques” per la ciutat i anima “a deixar enrere el conflicte”.

Jaume Collboní, líder del PSC a Barcelona / Aleix Ramírez

Crítica al doble discurs d’ERC 

Des del PSC es veu amb recança els discursos dels dirigents d’Esquerra Republicana. Respecte de la proposta de Pere Aragonès “de recuperar la declaració de Pedralbes” com un punt de partida pel diàleg entre Generalitat i el Gobierno, Collboní denuncia com els líders d’ERC “davant d’empresaris diuen una cosa i després tomben els pressupostos de l’Estat o veten Miquel Iceta com a president del Senat”.

Relacionats