Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Colau s’atreveix amb Pujol però no amb el responsable del terrorisme d’estat com Felipe González

|

- Publicitat -

Obtenir l’alcaldia de Barcelona gràcies al PSC i a Manuel Valls provoca una defensa del terrorisme d’estat per part de Barcelona en Comú

Publicitat

Ada Colau ha tornat oblidar els seus principis de moviment social nascut del 15-M i ha rebutjat retirar la medalla d’or de la ciutat a l’expresident espanyol, responsable màxim del terrorisme d’estat que va provocar el GAL.

De la mateixa manera que Podemos va diluint el seu perfil com ha fet amb la renuncia a la república i al import a les grans fortunes, l’alcaldessa de Barcelona ha decidit no retirar la medalla d’or de la ciutat a un personatge focs com és el president espanyol Felipe González que avui ja és conegut com la “X” del GAL, un president que s’ha fet milionari aprofitant-se del seu càrrec.

La portaveu de JxCat, Elsa Artadi ha assegurat, que “todos sabemos lo que pasó” i ha lamentat que la ciutat no pot honorar els que han estat darrere de segrestos, tortures i assassinats. Ha recordat que Colau va retirar les medalles a Jordi Pujol i Cristina de Bobó sense excuses.

Artadi: Lamento que Colau no s’atreveixi a retirar la medalla als màxims responsables del terrorisme d’estat com Felipe González i Rafael Vera

 

 

Et pot interessar  Els antics dirigents socialistes fan el ploramiques per l'amnistia: Alfonso Guerra diu que "no ho suportaria"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió