Dijous, 29 d'octubre de 2020 - Edició 826
La República

Colau s’atreveix amb Pujol però no amb el responsable del terrorisme d’estat com Felipe González

Rebutja retirar les medalles al president espanyol i Rafel Vera a prec de la portaveu de JxCat, Elsa Artadi

Redacció
Redacció 26/06/2020
L'aplaudiment de Manel Valls a la investidura d'Ada Colau després de demanar el vot per fer-la fora

Obtenir l’alcaldia de Barcelona gràcies al PSC i a Manuel Valls provoca una defensa del terrorisme d’estat per part de Barcelona en Comú

Ada Colau ha tornat oblidar els seus principis de moviment social nascut del 15-M i ha rebutjat retirar la medalla d’or de la ciutat a l’expresident espanyol, responsable màxim del terrorisme d’estat que va provocar el GAL.

De la mateixa manera que Podemos va diluint el seu perfil com ha fet amb la renuncia a la república i al import a les grans fortunes, l’alcaldessa de Barcelona ha decidit no retirar la medalla d’or de la ciutat a un personatge focs com és el president espanyol Felipe González que avui ja és conegut com la “X” del GAL, un president que s’ha fet milionari aprofitant-se del seu càrrec.

La portaveu de JxCat, Elsa Artadi ha assegurat, que “todos sabemos lo que pasó” i ha lamentat que la ciutat no pot honorar els que han estat darrere de segrestos, tortures i assassinats. Ha recordat que Colau va retirar les medalles a Jordi Pujol i Cristina de Bobó sense excuses.

Artadi: Lamento que Colau no s’atreveixi a retirar la medalla als màxims responsables del terrorisme d’estat com Felipe González i Rafael Vera

 

 

Relacionats