Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Colau, Maragall i Collboni consoliden la legislatura a Barcelona

Els socialistes i comuns aconsegueixen pactar els pressupostos amb ERC, malgrat que l’alcaldia la tenen gràcies als vots dels xenòfobs de Manuel Valls

Redacció
Redacció 20/12/2020
Pla general del primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, l'alcaldessa de Barcelona,Ada Colau, i el president del grup municipal d'ERC, Ernest Maragall. Imatge del 20 de desembre del 2020. (horitzontal)

Colau veu la porta oberta a seguir col·laborant amb ERC al govern de Catalunya

El govern municipal de Barcelona i ERC han presentat aquest diumenge l’acord pel pressupost del 2021. L’alcaldessa, Ada Colau; el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni; i el líder dels republicans, Ernest Maragall, han detallat els comptes per l’any que ve.

El ple aprovarà dimecres uns comptes que creixen un 6,5% respecte els del 2020, malgrat la davallada d’ingressos previstos per la pandèmia

El pressupost supera els 3.200 MEUR -xifra rècord que suposa un creixement del 6,5% respecte els actuals- per afrontar la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la pandèmia del coronavirus. S’ampliaran el parc d’habitatge públic i la lluita contra la pobresa infantil, i es donarà suport a l’economia local amb una iniciativa de 300 MEUR. El ple de dimecres aprovarà els comptes i el govern municipal confia que altres grups de l’oposició s’hi sumin.